Khamzat hånar Conor McGregor – direkt efter förlusten på UFC 257!

✔ Svensken gör sig lustig på megastjärnan bekostnad!

Conor McGregor förlorade stort i sin stora återkomst på UFC 257 – och Sveriges egna Khamzat Chimaev var snabb med att strö salt i såret…

McGregor återvände efter ett års frånvaro för att ta sig an Dustin Poirier i en returmatch från 2014. Inför återseendet var McGregor tydlig favorit hos oddsmakarna, trots den markanta utvecklingen som skett hos Poirier.

Inledningsvis var det dock McGregor som satte press och som fick in flera fina slag. Poirier höll det relativt jämnt och träffade med flera hårda bensparkar men ronden gick troligtvis till irländaren. I den andra ronden kom Poirier igång ordentligt, pressade McGregor bakåt och vann sedan via knockout efter att ha överväldigat McGregor med slag.

Khamzat tog snabbt till Twitter och la upp en minst sagt hånfull bild på McGregor.


Extern annonslänk > Celsius ger dig den perfekta mängden energi för att prestera bättre under din träning och i din vardag! Läs mer på om den funktionella energidrycken här.


 

HETAST JUST NU


Conor McGregor vs Khamzat Chimaev?

Khamzat har jagat en match mot McGregor ända sedan han gjorde sin UFC-debut i fjol. Svensken har haft siktet inställt på McGregor och har använt sin popularitet för att skapa ett intresse hos fansen. För det mesta har Khamzat hånat och hetsat McGregor via sociala medier, men det har varit nära en betydligt mer fysisk konfrontation.

År 2018 förberedde McGregor sig för hatmatchen mot ärkerivalen Khabib Nurmagomedov. Uppbyggnaden var hätsk och Khamzat var så pass irriterad av ordväxlingarna och förolämpningarna som riktades mot hans idoler och landsmän att han åkte till Irland för att läxa upp McGregor. Svensken stoppades dock vid flygplatsen, anhölls och skickades så småningom tillbaka till Sverige.

Den händelsen har dock överskuggats av Khamzats lysande prestationer i UFC. Hittills har han vunnit tre raka matcher och varit fullständigt dominant i alla framträdanden. Härnäst kommer han möta den tredjerankade britten Leon Edwards den 13:e mars.

Kategorier
Conor McGregorKhamzat ChimaevSenaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara