Khamzat vädjar till UFC-chefen: Låt mig få krossa Jake Paul!

✔ UFC-svensken tar på nytt sikte på YouTube-boxaren: "Bullshit boy"

UFC-stjärnan Khamzat Chimaev vill agera torped för MMA-organisationen och bli den första att besegra YouTube-boxaren Jake Paul.

Paul och UFC-chefen Dana White är inblandade i ett öppet bråk där båda partner kritiserat, hånat och utmanat varandra. UFC-chefen har bland annat yttrat en utmaning till Paul där de båda skulle testas för droger.

Paul svarade i sin tur med en rad av krav där han bland annat kritiserar organisationen för deras brist på sjukvård och låga löner. I takt med att bråket eskalerat har också attackerna kommit att bli allt mer personliga.

Mitt i allt detta har UFC-svensken Khamzat också gjort det klart att han är villig att ta sig an Paul.

 – Dana White, låt mig krossa den här skitstöveln Jake Paul, skrev Khamzat på Twitter.

 


HETAST JUST NU


Jake Paul vs Khamzat Chimaev i boxning?

Det är inte första gången som Khamzat Chimaev har utmanat Jake Paul och även hans äldre bror Logan Paul. I november tog “Borz” Chimaev till Twitter för att varna bröderna Paul och gav dem en rejäl utmaning – men inte i MMA.

 – Jag kan krossa båda dessa killar under en och samma kväll, skrev Khamzat. BOXNING!

 

 

Främst Jake Paul har kommit att bli en av kampsportsvärldens stora snackisar efter att han vunnit fem raka och knockat forna MMA-mästaren Ben Askren och före detta UFC-mästaren Tyron Woodley.

Den svenska welterviktaren Khamzat har i sin tur kommit att bli namnet på allas läppar efter att han gjorde storslagen comeback under UFC 267 i oktober. Han tog hem ytterligare en dominant vinst över Li “The Leech” Jingliang och är nu rankad på elfteplats i UFC:s welterviktsklass!

Både Khamzat och Paul står utan match men det är föga troligt att en boxningsmatch mellan dem ska materialiseras. Istället är det troligare att Khamzat inom kort blir inbokad för sin nästa match i UFC:s welterviktsklass och Paul antingen tar en längre paus eller återvänder till sin före detta motståndare Tommy Fury, halvbror till tungviktsmästaren Tyson Fury.

I dagsläget är det endast Conor McGregor som fått tillåtelse att boxas medan han fortfarande hade ett aktivt UFC-kontrakt. I augusti 2017 mötte McGregor boxningslegendaren Floyd Mayweather Jr i en av sporthistoriens mest lukrativa matcher.

Khamzat är långt ifrån den enda som vill att UFC ska låta honom ta boxningsmatcher trots att han har ett kontrakt med MMA-organisationen.

 

Tror du Khamzat gjort bra ifrån sig i boxning?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Khamzat ChimaevSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...