Kickboxningsstjärnan bröt käken i brutal “Årets Knockout”-kandidat

✔ Superbon blir starkt kritiserad för sitt beteende efter avslutet!

Den italienska kickboxningsstjärnan Giorgio Petrosyan är vida ansedd att vara en av de främsta inom sin sport, men under ONE Championship: First Strike blev han brutalt knockad av Muay Thai-fightern Superbon Banchamek.

Superbons knockout kom via en huvudspark i andra ronden och satte punkt för Petrosyans obesegrade vinstsvit i ONE. Det var även hans första förlust sedan 2013 och hans tredje totalt på över hundra matcher.

Knockouten kom att sända chockvågar inom kampsportsvärlden då Petrosyan gjort sig ett namn som svårfångad fighter som sällan tog mycket skada. Superbon är även han en legend inom sporten och förra veckans avslut kommer utan tvekan att vara en av karriärens absoluta höjdpunkter.

På sin Instagram avslöjade Petrosyan att Superbon bröt käken på honom och att han redan opererats.

 — Igår kväll lagades min käke med två plattor, skrev Petrosyan på Instagram. Operationen gick bra. Jag mår bättre redan. Tack för allt stöd. Jag kommer att hålla er uppdaterade.HETAST JUST NU


Superbon blir kritiserad efter sin spektakulära knockout

Den tuffa knockout-förlusten för Petrosyan kom också med viss kritik mot Superbon. Den thailändska stjärnan sprang flera segervarv medan “The Doctor” låg utslagen på mattan.

Petrosyans team kritiserade Superbon på Instagram och ifrågasatte hans beteende.

 — Superbon Banchamek firar utan att bry sig om att Giorgio ligger avsvimmad på mattan, och tvingar domaren att säga åt honom att sluta heja! Är han en mästare? Var finns äran och den respekten som särskiljer ONE från andra organisationer!?

— Nederlag accepteras, utan problem. Men det här är inte vad den här sporten har lärt oss, framför allt är det inte vad den förtjänar! [Petrosyan] har alltid varit synonym med ödmjukhet inför alla!


Missa inte: Stor sorg efter före detta UFC-fighterns oväntade dödsfall


Speltips inför UFC Vegas 40: Costa vs Vettori

Nu är det inte långt kvar till UFC Vegas 40 går av stapeln med Paulo Costa och Marvin Vettori i spetsen. Huvudmatchen kommer att avgöra vem som tar ett viktigt steg mot toppen och vem som faller till två raka förluster mot divisionsmästaren Israel Adesanya.

Vettori är tippad som favorit hos MMAnytts samarbetspartners Betsafe och Bethard, men man ska aldrig räkna ut Costa! Sätt en guldkant på helgens UFC-gala genom att lägga en insats på din favoritmatch i helgen!

Oddsen inför matchen ligger just nu på:

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
ONE ChampionshipSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...