Kinesiska supertalangen Xiaonan Yan klar för toppmatch på UFC 238

✅ 29-åringa Xiaonan Yan åker till Chicago för att ta sig an topprankad motståndare på UFC 238 ✅ En vinst kan ta henne nära en titelchans

Den 29-åriga kinesiskan Xiaonan Yan tog UFC med storm när hon fullständigt i debuten besegrade Kailin Curran och följde upp det med att fullständigt dominera den lovande Viviane Pereira.

Yan har sedan vunnit ytterligare en match mot japanskan Syuri Kondo. Nu är hon inbokad att möta den topprankade stråviktaren Felice Herrig på UFC 238: Shevchenko vs. Eye.

Foto: Esther Lin/MMAfighting


Relaterat


Herrigs karriär i UFC började med en förlust mot Paige VanZant, men efter det radade “The Lil’ Bulldog” upp fyra raka vinster mot namn som Courtney Casey och Alexa Grasso.

Hennes två senaste matcher är dock förluster mot topprankat motstånd: Michelle Waterson och Karolina Kowalkiewicz.

UFC 238 går av stapeln den åttonde juni i United Center i Chicago, Illinois. I huvudmatchen försvarar Valentina Shevchenko sin titel mot Jessica “Evil” Eye.

En annan supertalang tävlar också på kortet – nämligen Tatiana Suarez som många förutspår är en framtida stråviktsmästarinna. Hon tar sig an Nina Ansaroff som kommer från en vinst mot Claudia Gadelha.

Uppdaterat matchkort för UFC 238: Shevchenko vs. Eye

  • Titelmatch i flugvikt (d): Valentina Shevchenko (C)  vs.  Jessica Eye
  • Stråvikt: Tatiana Suarez  vs.  Nina Ansaroff
  • Flugvikt (d): Katlyn Chookagian  vs.  Joanne Calderwood
  • Tungvikt: Tai Tuivasa  vs.  Blagoy Ivanov
  • Stråvikt: Felice Herrig  vs.  Xiaonan Yan

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara