KLART: Artem Lobov skriver på för Bare Knuckle FC – möter UFC-veteran

✅ Conor McGregors vän och träningskamrat har nu tecknat kontrakt med den kontroversiella organisationen

Sedan slutet på januari har fjäderviktaren Artem Lobov (13-15-1), god vän och träningskamrat till Conor McGregor, varit utan kontrakt då han släppts av UFC.  Sedan dess har det inte rått något tvivel om att ryssen snabbt kommer hitta en organisation att tävla för, men den han valt har fått många att rynka på ögonbrynen.

Läs: Artem Lobov erbjuden kontrakt – av UFC-konkurrenten

ESPNs Ariel Helwani meddelade nyligen att Lobov nu skrivit på för Bare Knuckle FC. Organisationen är, precis som namnet antyder på, en barhänt boxningsorganisation.

Lobov lämnade UFC med tre raka förluster i ryggen, och ett sammanlagt matchfacit på 2-5. Han kommer, enligt Helwnais uppgifter, att ställas mot ännu en före detta UFC-fighter: Jason Knight (20-6). Amerikanen Knight debuterade i UFC år 2015 men förlorade fyra matcher på rad innan han blev av med kontraktet.

RELATERAT:

Flera kända fighters i BKFC

I dagsläget är flera kända fighters under kontrakt med BKFC. Den forne UFC-fightern Bec Rawwlings är regerande stråviktsmästarinna, UFC-veteranen Chris Lytle gick match på BKFC 2. Andra kända profiler som Joey Beltran, Kendall Grove och Charles “Krazy Horse” Bennett har också tävlat i organisationen.

Kategorier
Artem LobovSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara