Klart: Conor McGregor kommer INTE möta Dustin Poirier i år

✔ McGregors comeback får sig ett datum! ✔ Kommer bli över ett år sedan McGregor tävlade

Conor McGregor kommer att göra sin retur till buren den 23 januari 2021 då han går en returmatch mot topprankade Dustin Poirier.

När det började talas om McGregors retur till buren så gjorde “The Notorious” det klart att han hade ett par krav. Han ville bland annat tävla antingen i november eller december i år och föreslog tre datum.

UFC-chefen Dana White kontrade dock och gjorde det klart och tydligt att det inte funkar så.

 – Vi erbjöd honom en match och han fick sitt eget datum, sa White igår. För vi hade inget passande datum i år. Vi hade redan allt planerat för resten av året, med flera världsmästare som slåss om titlar.

– Han vill uppenbarligen slåss mot Dustin Poirier. Så vi gick till (vår sändningspartner) ESPN och fixade honom ett eget datum. Han har blivit erbjuden Dustin Poirier den 23 januari. Han kan antingen tacka ja eller nej.

Trots att McGregor inte fick sin vilja igenom så valde han att acceptera matchen med ett meddelande på Twitter.

 – Jag accepterar, vi kör den 23 januari!

– Mitt mål är att matchen ska äga rum på Cowboy Stadium, på korrekt sätt! Jerry Jones är en vän och arenan kan rymma vår publik. Jag kommer att vara redo för Texas och Texas kommer att vara redo för mina fans! Sedan blir det Manny (Pacquiao).

Jerry Jones är ägaren av Dallas Cowboys, ett lag i NFL som har sin hemmaarena i Arlington, Texas. Med tanke på den rådande epidemin är det dock svårt att veta McGregors önskemål kommer att gå att uppfylla.


Relaterat


McGregor tar sikte på Manny Pacquiao efter Poirier

2021 kan komma att bli ännu ett stort år för McGregor.

Efter sin match mot Poirier säger “The Notorious” McGregor att han kommer att ta sig an boxningslegendaren Manny Pacquiao. Inte nog med det, McGregor säger att en av anledningarna till att han accepterade matchen var på grund att båda fighters är southpaw.

McGregor vs. Pacquiao är i stort sett redan klar med tanke på att 41-åriga “Pacman” Pacquiao redan accepterat och de tillhör samma management.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara