KLART: Då gör Demetrious Johnson och Eddie Alvarez sina ONE-debuter

✅ ONE organiserar storgala i mars ✅ UFC-veteranerna klara för sina första matcher

Den 31 mars är det dags för ONE att göra sin debutgala i Japan. Nu annonserar man ett flertal fighter inför den galan – bland annat är UFC-veteranerna Demetrious “Mighty Mouse” Johnson och Eddie Alvarez klara för sina debuter för organisationen.

Läs mer: “Mighty Mouse” platsar inte i UFC och Askren hör inte hemma i ONE

Eddie Alvarez kommer att ta sig an ryske Timofey Nastyukhin (12-4), medan Johnson möter japanske Yuya “Little Piranha” Wakamatsu (10-3).

Galan, som hålls i Tokyo, kommer att innehålla inte mindre än tre titelmatcher – förutom Johnsons och Alvarez första möten för organisationen.

Först och främst handlar det om supermöte mellan atomviktsmästarinnan Angela Lee (9-0) och stråviktsdrottningen Jingnan Xiong (13-1).

Dessutom kommer den dubble mästaren i lätt tungvikt och mellanvikt, Aung La N Sang (24-10), göra upp med Ken Hasegawa (16-3-1)om det lätta tungviktsbältet. Detta i en rematch från en mycket uppskattad drabbning i juni i år.

Som om det inte var nog där annonserar man även ett titelmöte om lättviktsbältet mellan Eduard Folayang (21-6) som tar sig an legendaren Shinya Aoki (42-8) för andra gången. Senast det begav sig, i november 2016, vann Folayang via knockout i tredje ronden.

 

Vad tycker ni om Johnsons och Alvarez debutmatcher? Kommentera nedan!

 

Kategorier
ONE ChampionshipSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...