KLART: Dillon Danis gör sin MMA-debut på Bellator 198

✅ Tränat Conor McGregor i BJJ ✅ Förbereder sig för MMA-debuten på SBG i Irland.

Dillon Danis har sedan länge varit känd i BJJ som något av en “bad boy” på grund av hans trash talk och attityd. När han sedan parades ihop med Conor McGregor såg man att de två passade som handen i handsken. Danis har varit en del av McGregors entourage under en lång tid och var en av de som nästan hamnade i slagsmål med Floyd Mayweathers livvakter under pressturnén innan en av de största boxningsmatcherna någonsin.

Nu är Danis klar för sin MMA-debut och debuten kommer på samma kort där två legender möts, Bellator 198: Fedor vs. Mir.

Fightas på huvudkortet som sänds på Paramount

Trots att Danis aldrig tidigare gått en MMA-match så är han välkänd i MMA tack vare sin tid tillsammans med “The Notorious”. Det faktum att han tar med sig många ögon till matchen gör att Bellator väljer att placera hans debut på huvudkortet den 28:e april i AllState Arena i Rosemont, Ill.

Någon motståndare är ännu inte spikad för weltervikts-matchen, men vad vi vet är att Danis kommer att förbereda sig i Irland på Straight Blast Gym tillsammans med coachen John Kavanagh. Nästa vecka kommer Danis att flyga över till Irland för att påbörja sitt första MMA-camp någonsin.

Matchkort för Bellator 198: Fedor vs. Mir

  • Bellator Heavyweight Grand Prix:  Fedor Emelianenko vs. Frank Mir
  • Fjädervikt: Emmanuel Sanchez vs. Sam Sicilia
  • Mellanvikt: Rafael Lovato Jr. vs. John Salter
  • Weltervikt: Neiman Gracie vs. Javier Torres
  • Weltervikt: Dillon Danis vs. TBD

Kategorier
Dillon DanisSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]