KLART: Dustin Poirier möter Justin Gaethje i april

✅ UFC bekräftar tidigare rapporter om mötet på UFC on FOX 29, intressant welterviktsdrabbning på samma kort.

Som vi tidigare rapporterat möts topprankade lättviktarna Dustin Poirier och Justin Gaethje på UFC on FOX 29 i april, vilket bekräftades av UFC-presidenten Dana White efter invägningen för UFC 220: Miocic vs. Ngannou i fredags. Matchen kommer att vara kvällens huvudattraktion mellan två av de mest underhållande lättviktarna på jorden.

Gaethje söker en vinst efter att ha förlorat sin första match i karriären, en TKO mot forne mästaren Eddie Alvarez UFC 218: Holloway vs. Aldo 2 i december. Poirier kommer från en dominant vinst mot forne lättviktsmästaren Anthony “Showtime” Pettis, hans tredje raka utan förlust. Poirier mötte just Alvarez i maj förra året, en match som slutade i No Contest efter att Alvarez träffat med två olagliga knän.

Justin Gaethje – Foto: Kyle Terada-USA TODAY Sports

Matt Brown möter Carlos Condit

Det ser ut att bli en extremt underhållande kväll i april på UFC on FOX 29, som ännu inte har någon plats bekräftad. Den enda match förutom huvudmatchen som är inbokad är före detta interim-mästaren Carlos Condit som tar sig an Matt Brown, som avvaktar med att pensionera sig efter att ha avslutat Diego Sanchez brutalt i första ronden.

Condit kommer från en domslutsförlust mot Neil Magny på nyårsgalan UFC 219: Cyborg vs. Holm.

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste NyttUFC on FOX 29UFC on FOX 29

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...