Gökhan Saki. Foto via GLORY Kickboxing

KLART: Gökhan Saki återvänder till buren på UFC 226 i sommar

✅ K-1-stjärnan är tillbaka! ✅ Går match under International Fight Week i Las Vegas!

Alldeles nyss avslöjade UFC att den lätta tungviktsdrabbningen mellan Gökhan Saki och Khalil Rountree Jr har blivit ombokad för UFC 226, som äger rum i samband med UFC:s International Fight Week i Las Vegas den sjunde juli.

Saki och Rountree Jr skulle egentligen ha möts på nyårsgalan UFC 219, men Saki skadade sig och tvingades hoppa av.

Saki (1-1 MMA, 1-0 UFC) gjorde sin UFC-debut i september med en legendarisk kickboxningskarriär bakom sig. “The Rebel,” eller “The Turkish Tyson” som han också kallas, välkomnades av Henrique da Silva som bjöd på tufft motstånd – men det var ändå Saki som fick in en fullträff och säkrade knockoutvinsten i slutändan.

Rountree Jr (6-3 MMA, 2-3 UFC) kommer själv från en domslutsförlust mot Michal Oleksiejczuk, som ersatte Saki på UFC 219. Innan dess stod Rountree Jr med två raka knockoutvinster över Paul Craig och Daniel Jolly.

UFC 226: Uppdaterat matchkort

UFC 226: Miocic vs. Cormier toppas av en superfight där den lätta tungviktsmästaren Daniel Cormier kliver upp en viktklass för att utmana Stipe Miocic om tungviktstiteln.

Kolla in det uppdaterade matchkortet nedan!

  • Titelmatch i tungvikt (C) Stipe Miocic vs. (#C LHW) Daniel Cormier
  • Bantamvikt: #3 Raphael Assuncao vs. #12 Rob Font
  • Lätt tungvikt: Gökhan Saki vs. Khalil Rountree Jr

Kategorier
Senaste NyttUFC 226

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...