KLART: Här kan du följa världsturnén LIVE inför Mayweather-McGregor

Alla presskonferenser från Floyd Mayweathers och Conor McGregors mediaturné kommer sändas live via Showtime Sports YouTube-kanal.

Nyligen blev schemat officiellt för den framemotsedda världsturnén inför Floyd Mayweather och Conor McGregors stora boxningsmatch.

Tillsammans kommer de två superstjärnorna besöka fyra städer i tre olika länder, med start redan i morgon. Nu står det klart att samtliga presskonferenser sänds live via Showtime Sports kanal på YouTube.

ANNONS

Tisdag (11/7) – live kl. 23.00 från Los Angeles:

Onsdag (12/7) – live kl. 23.30 från Toronto:

Torsdag (13/7) – live kl. 00.30 från Brooklyn:

Fredag (14/7) – live kl. 20.00 från London:

Tiderna för respektive livesändning avviker en aning från de som angavs i pressutskicket från Showtime. MMAnytt kommer lägga ut en artikel för respektive livesändning de kommande fyra dagarna, med bekräftade tider för varje presskonferens.

Vidare bör man vara beredd på att vänta lite extra, då ingen av herrarna är kända för att passa tider särskilt väl…

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara