Foto: Per Häljestam/Joshua Dahl-USA TODAY Sports

KLART: Titelmatchen mellan Khabib och Ferguson påskriven!

✅ Femte gången gillt - titelfighten påskriven och klar!

För bara några timmar sedan rapporterade ESPN att Tony Ferguson har skrivit på kontraktet för att möta lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov.

Detta enligt Fergusons management Ballengee Group. Som tidigare rapporterat är matchen planerad för 18:e april i Brooklyn, New York. Världens två bästa lättviktare kommer, förhoppningsvis, kollidera i Barclays Center nästa år.

LÄS MER: Medan du sov: Avslöjar – då möts Khabib och Tony Ferguson!

Fighten mellan Ferguson och Nurmagomedov har varit inbokad hela fyra gånger tidigare, där sjukdomar, problem med viktminskning och minst sagt sjuka skador satt stopp för mötet.

Mötet den 18:e april är lite mer än ett år sedan mötet bokades in senast – då Ferguson slet av ett ligament i knäet. Nurmagomedov gick vidare och tog sig an Al Iaquinta om det vakanta lättviktsbältet.

En match som kom till på mindre än 24 timmars varsel efter att Max Holloway och Anthony Pettis inte fick läkares godkännande att fortsätta banta.

Nurmagomedov har ett obesegrat matchfacit på 28-0 med tolv raka vinster i UFC. Ferguson har även han lika många vinster i rad.

Vad tror ni läsare? Tar sig båda fighters till buren i april?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara