KLART: Mayweather vs. McGregor visas på Viaplay!

Superfighten kommer att gå att köpa i Sverige via Viaplay. Även priset för PPV:n är bekräftat.

Världsturnén är över men spänningen fortsätter byggas upp inför superfighten mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor. Fighten äger rum i T-Mobile Arena i Las Vegas, Nevada.

Det har tidigare varit högst oklart hur fans i Sverige ska kunna se den största kampsportsmatchen genom tiderna. Nu är det slut på ovissheten.

ANNONS

Viaplay bekräftar uppgifterna på Facebook

“BOOM! Äntligen är det klart att #Viaplay kommer att visa superfighten mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor. Fighten, som äger rum i Las Vegas, går av stapeln den 26:e augusti och kommer att sändas exklusivt som PPV på Viaplay (499:-).”- skrev Viaplay Fighting Sverige på sin Facebooksida.

 

BOOM! Äntligen är det klart att #Viaplay kommer att visa superfighten mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor. Fighten, som äger rum i Las Vegas, går av stapeln den 26:e augusti och kommer att sändas exklusivt som PPV på Viaplay (499:-).Vem tror ni vinner?

Publicerat av Viaplay Fighting Sverige den 17 juli 2017

Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...