KLART: Mayweather vs. McGregor visas på Viaplay!

Superfighten kommer att gå att köpa i Sverige via Viaplay. Även priset för PPV:n är bekräftat.

Världsturnén är över men spänningen fortsätter byggas upp inför superfighten mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor. Fighten äger rum i T-Mobile Arena i Las Vegas, Nevada.

Det har tidigare varit högst oklart hur fans i Sverige ska kunna se den största kampsportsmatchen genom tiderna. Nu är det slut på ovissheten.

ANNONS

Viaplay bekräftar uppgifterna på Facebook

“BOOM! Äntligen är det klart att #Viaplay kommer att visa superfighten mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor. Fighten, som äger rum i Las Vegas, går av stapeln den 26:e augusti och kommer att sändas exklusivt som PPV på Viaplay (499:-).”- skrev Viaplay Fighting Sverige på sin Facebooksida.

 

BOOM! Äntligen är det klart att #Viaplay kommer att visa superfighten mellan Floyd Mayweather och Conor McGregor. Fighten, som äger rum i Las Vegas, går av stapeln den 26:e augusti och kommer att sändas exklusivt som PPV på Viaplay (499:-).Vem tror ni vinner?

Publicerat av Viaplay Fighting Sverige den 17 juli 2017

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...