Foto via Michaelvenompage.com

KLART: Paul Daley vs Michael “Venom” Page har fått ett datum

✅ Två av Storbritanniens hetaste strikers möts i ett känsloladdat rivalmöte nästa år ✅ Matchningen har pratats om länge ✅ Paul Daley vs Michael "Venom" Page

En otroligt spännande welterviktsmatch blev precis officiell för första kvartalet nästa år. Två brittiska strikers möts – men inte på hemmaplan i England. Detta kommer självklart som en stor besvikelse för alla de brittiska fans som hoppades få se det känsloladdade mötet i London.

Istället äger Paul Daley vs Michael “Venom” Page i USA, närmaste bestämt på Mohegan Sun i Connecticut. Matchen är en del av den pågående Bellator Welterweight World Grand Prix. Vinnaren kommer att ta sig an Douglas Lima.

De två britterna har varit i luven på varandra och började bland annat tjafsa efter Page senaste match – trots att Daleys mamma var närvarande.


Relaterat


Foto via Wikipedia

Fullspäckad welterviktsturnering

Bellator Welterweight Grand Prix körde igång i september när forna mästarna Douglas Lima och Andrey Koreshkov möttes för andra gången.

Denna gång gick Lima segrade ur matchen via en rear naked choke-vinst i femte ronden.

Förutom Daley vs. Page, ser vi även en fighter från den legendariska Gracie-familjen, Neiman Gracie som tar sig an den otroligt talangfulle brottaren Ed Ruth.

Welterviktsmästaren Rory MacDonald, som nyligen blev överkörd av Gegard Mousasi i mellanvikt – ska ta sig an UFC-veteranen Jon Fitch men något datum är inte ännu bokat.

Lorenz Larkin står redo som inhoppare efter att han vann reservmatchen mot Ion Pascu på Bellator 207 i oktober. Matchen mellan “Venom” och “Semtex” kommer att som vanligt visas på streaming-plattformen DAZN, den 16:e februari.

Matchen kan för närvarande inte streamas i Sverige – men expansionen i Europa är något som DAZN hela tiden arbetar med.

Vem vinner hatmötet Paul Daley vs Michael “Venom” Page?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara