Max "Blessed" Holloway

Klassikern i Kanada – Holloway försvarar bältet mot Ortega

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Max Holloway imponerar stort i huvudmatchen i Toronto ✅ Ortega kämpade tappert - men kan inte fortsätta

Huvudmatchen är precis till ända i Toronto, Kanada. Max Holloway försvarade sitt fjäderviktsbälte mot Brian Ortega på UFC 231: Holloway vs. Ortega i Scotiabank Arena.

Det var tydligt redan i första ronden att Holloway hade övertaget stående och träffade Ortegas huvud om och om igen. Ju längre ronderna led desto mer tog Holloway över – förutom i tredje ronden då Ortega träffade med sin bästa kombination.

Holloway vred verkligen upp tempot i fjärde ronden och fullständigt demolerade Ortega under hela ronden. Ortegas ansikte svullnade mer och mer, och sekonderna gjorde allt de kunde för att få ner svullnaden runt Ortegas öga.

Till slut svarade inte Ortega på klockan för sista ronden och domaren tvingades således att bryta matchen. Detta var Holloways mest imponerande prestation men samtidigt hans tuffaste försvar. Matchen kommer gå till historien som en av de bästa fjädervikts-matcherna någonsin!

Efter matchen bad Holloway återigen Dana White att ta UFC till Hawaii – något som känns mer och mer troligt tack vare Holloway.

Resultat: Max Holloway besegrade Brian Ortega via TKO, 05:00, rond 4

Kategorier
Max HollowaySenaste NyttUFC 231

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara