Klockrent: Max Holloway roastar McGregor efter Burger King-reklamen

✅"King of Chicken" ✅ De två mästarna fortsätter att munhuggas

Conor McGregor tar nya steg i sin karriär men till MMA-fansens besvikelse är det inte inom sporten. Istället har den irländska lättviktsmästaren påbörjat ett samarbete med Burger King där han i ett nytt klipp gör reklam för snabbmatskedjan. Det skulle dock inte dröja länge innan han fick ris för sitt framträdande och en av dem som stod i täten var den regerade fjäderviktsmästaren Max Holloway som McGregor haft en pågående fejd med:

Det är andra gången på kort tid som de både atleterna har munhuggits:


VIDEO: Se Burger Kings nya reklamfilm – med Conor McGregor!


McGregor och Holloway möttes under irländarens andra UFC-match och mötet gick slutligen till ett enhälligt domslut i irländarens favör, ett av få domslut i hans karriär.

Holloway kom efter matchen att skjuta uppåt i sin karriär och har sedan dess inte förlorat en enda match. “Blessed” har just nu en vinstsvit på tolv raka vinster och har bland annat avslutat den före detta mästaren José Aldo i sina två senaste framträdanden.

“Holloway” var inbokad för att möta Frankie Edgar under UFC 222 men drog sig ur efter en benskada. Edgar kom istället att möta Brian Ortega under samma gala men då han förlorade siktar nu organisationen på en titelmatch mellan Holloway och “T-City” Ortega.

McGregor har inte klivit in i buren sedan han vann lättviktsbältet den 12 november 2016. Han är den mästare i UFC som gått längst tid utan att försvara sitt bälte.

Relaterat:

Kategorier
Max HollowaySenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...