KNOCKOUT! Thiago Santos skräller – knockar Blachowicz!

✅ Betydelsefull lätt tungviktsmatch ägde rum under UFCs debut i Tjeckien ✅ Santos kockar polacken - vill ha titelchans!

Lätt tungviktarna Jan Blachowicz och Thiago Santos kolliderade i huvudmatchen på UFC on ESPN+ 3, också känd som UFC: Prague. Vinnaren av matchen skulle stå i en utmärkt position i lätt tungviktsklassen, och båda bar många segrar via avslut med sig.

Bägge herrarna inledde något avvaktande, då de mätte distansen med slag och sparkar utan att få in några ordentliga kombinationer. Lätt tungviktarna hamnade i clinch men positionen blev resultatlös.

I den andra ronden fortsatte herrarna i ett liknande tempo, båda två fick in slag men ingenting som var avgörande. Det var en jämn rond där ingen av dem lyckades få in mycket mer än hårda bensparkar och ledande slag.

I den tredje ronden tågade Blachowicz fram, och blev träffad av en perfekt kontring från brassen, som sänkte polacken och ledde till avslut.

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara