Kokain och steroider: UFC-chefen Dana White ger Jake Paul en udda utmaning!

✔ "Killen säger hela tiden att jag är ett kokshuvud!"

Jake Paul och UFC-chefen Dana White hamnar titt som tätt i luven på varandra och nu har White givit en utmaning till YouTube-boxaren.

Paul har kommit att bli kampsportsvärldens snackis och knockade nyligen den före detta UFC-mästaren Tyron Woodley. Det var hans femte raka vinst och har nu tagit sikte på några andra av UFC:s toppnamn och har samtidigt passat på att slänga en känga åt organisationens chef.

Paul vid upprepade tillfällen kritiserat UFC-chefen för att inte betala sina fighters tillräckligt och har även anklagat honom för att vara en kokain-missbrukare.

White har i sin tur försökt att hålla sig borta från att nämna Jake Paul i alla sammanhang men gör nu en vändning. I en intervju med Teddy Atlas gav UFC-chefen en utmaning till YouTube-boxaren.

 – Jag har en utmaning till Jake Paul, sade White. Den här killen säger hela tiden att jag är ett kokshuvud. Han kan slumpmässigt testa mig för kokain under de kommande tio åren om jag kan slumpmässigt testa för honom för steroider under de kommande två (åren).


HETAST JUST NU


Använder Jake Paul prestationshöjande preparat?

Det är långt ifrån första gången som Paul blir anklagad för steroidbruk.

Stjärntränaren Firas Zahabi sade att han förväntade sig att YouTube-boxaren skulle vara dopad i den första matchen mot Woodley.

När Paul bokades mot Tommy Fury kunde hans pappa John Fury avslöja att det stod i kontraktet att Paul inte skulle behöva genomgå en dopningskontroll av Voluntary Anti-Doping Association (VADA). Matchen kom slutligen att ställas in och Woodley hoppade in som ersättare.

– Det finns allt möjligt i kontraktet, sade John i en intervju med YouTuber Rob Moore. Du måste göra båda det ena och det andra. Jag skulle kunna gå in mer på djupet, men jag vill inte tråka ut folk med politiken. (Team Paul) ville inte gå med på VADA-test heller. Det störde mig en del eftersom jag ville ha (dopningskontroll) i kontraktet, men de ville inte gå med på det. Men det bekymrar jag mig inte över.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Dana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...