Kontroversiella Greg Hardy tillbaka för match mot tuff ryss

✅Uppgifter: Den forne NFL-stjärnan är nu redo för UFCs gala i Florida ✅ Förlorade UFC-debuten via diskvalificering

Den före detta NFL-stjärnan Greg Hardy (3-1) är tillbaka. Enligt uppgifter till ESPN kommer den forne ameriaknske fotbollsspelaren att ställas mot ryssen Dmitriy Smolyakov (8-2) på UFC on ESPN 3 i Florida den 27:e april.

RELATERAT:

Kontroversiellt förflutet

Hardy blev avstängd från att tävla som amerikansk fotbollsspelare i NFL på grund av ett uppmärksammat fall av kvinnomisshandel, som reddes ut utanför rätten. Han övergick sedan till MMA år 2018 efter att ha vunnit tre raka matcher som amatör, och knockade Austen Lane i sin proffsdebut. Efter ytterligare två knockoutsegrar fick han en delad huvudmatch mot Allen Crowder i sin UFC-debut – som slutade i förlust via diskvalificering efter att Hardy knäat en tydligt liggande Crowder.

Ryssen Smolyakov har tävlat professionellt sedan 2013, och vann hela åtta raka matcher på avslut i den första ronden för att säkra en chans i UFC. Smolyakov debuterade i UFC mot brassen Luis Henrique och förlorade på submission i den andra ronden. Även hans följande UFC-match mot fransmannen Cyril Asker slutade i nederlag – den här gången via teknisk knockout.

Vem vinner: Hardy eller Smolyakov? 

Kategorier
Senaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara