KSI vs Logan Paul: Så gick matchen mellan YouTube-stjärnorna

✅ YouTube-stjärnorna KSI och Logan Paul fightades framför 18 000 åskådare i Manchester ✅ 1,3 miljoner uppskattas ha streamat den omtalade matchen

KSI vs Logan Paul 2 – allt om matchen här:


Under lördagskvällen samlades 18 000 åskådare i Manchester Arena för att bevittna en något udda boxningsgala. Eventet bestod av ett antal amatörmatcher där flera kända YouTube-profiler gjorde upp i ringen.

Omkring 800 000 människor betalade 88 kronor för att se den omtalade huvudmatchen, där hemmafavoriten Olajide Olatunji, känd som KSI, tog sig an Logan Paul. Och ytterligare över en halv miljon uppskattas ha sett fighten via illegala livesändningar, enligt brittiska Independent.

Det kan låta som otippat starka siffror för en amatörmatch mellan två fighters utan någon större erfarenhet, men att så många streamade galan är knappast förvånande med tanke på att intervjuer, presskonferenser och invägningar inför eventet har fått miljontals visningar online.

Resultatet: Oavgjort

Så hur slutade KSI vs. Logan Paul?

Bägge fighters landade faktiskt en del och var inte helt ute och cyklade, åtminstone inte hela tiden. De båda verkade ha tagit träningen relativt seriöst och visade sig vara rätt jämnt matchade inne i ringen.

Efter sex ronder ropade Michael Buffer upp poängsiffrorna och det stod då klart att matchen slutade oavgjort via majoritetsdomslut. En domare hade KSI som vinnare med poängställningen 58-57, medan de andra två hade att lika resultat med siffrorna 57-57.

Den topprankade UFC-fightern Jimi Manuwa, som tränar på Allstars Training Center i Stockholm, var på plats i arenan och gillade vad han såg.

Givetvis började sedan en returmatch promotas redan i intervjuerna inne i buren och detta verkar med andra ord inte vara sista gången vi fick se KSI och Logan Paul boxas…


RELATERAT: Känd YouTubeprofil ute efter UFC-fight – utmanar CM Punk och McGregor


 

Kategorier
BoxningSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara