KSI utmanar Jake Paul i boxningsmatch – på Wembley: “Vinnaren tar allt”

✔ YouTube-stjärnorna svingar vilt mot varandra på sociala medier! ✔ Boxningsprofilen: "Otroligt osannolikt att KSI vinner matchen"

Den så kallade YouTube-boxningen fortsätter att skapa rubriker. Denna gång så är det YouTubern KSI som utmanar sin rival Jake Paul i en boxningsmatch nästa år. En match som han vill se på anrika Wembley Stadium i London – med stora insatser!

Champions League 5 Okt

Chelsea vs AC Milan
Odds 1.74 - 4.75
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Få influencers har lyckats infiltrera sporten boxning lika framgångsrikt som Paul-bröderna och britten KSI, som egentligen heter Olajide Olatunji. Nu kan vi alltså bjudas på ett riktigt spektakel framför närmare 90.000 åskådare efter att parterna svingat mot varandra i sociala medier med utmaningar till höger och vänster. Paul hade tidigare under månaden schemalagt sin första match mot en professionell boxare, då Hasim Rahman Jr. (12-1) och “The Problem Child” Paul skulle göra upp i Madison Square Garden den 6 augusti. Den matchen blev dessvärre inställd efter rapporterade viktproblem för Rahman Jr.

Nu har även KSI, som Paul-bröderna haft en långt stående “konflikt” med, fått sin bokade match mot YouTubern Alex Wassabi inställd, detta för att Wassabi inte fått licens efter en påstådd hjärnskakning. Paul försökte till en början ta över Wassabis plats som motståndare redan i augusti under den inställda KSI-galan som vi precis nämnde, men han fick snabbt svar på tal om en ny utmaning från KSI som vi kan se på inlägg på Twitter nedanför.

– Vi kommer att slåss på mina villkor och när vi gör det kommer det att ske på den största scenen, skrev KSI. Jag pratar om Wembley Stadium. (Båda ska ha) ett komplett träningsläger skräddarsydda för dig och mig, så att det inte finns några ursäkter när vi väl slåss. Inget av det här skitmatcherna på kort varsel Jake Paul.

“The Problem Child” var inte långsam med att skicka ännu ett svar där han summerar situationen just nu för de bägge parterna.

KSI skriver sedan att han skall “skicka ett kontrakt” för en match nästa år och att “vinnaren tar alla pengar”.


HETAST JUST NU


“En väldigt enkel match för Jake Paul”

Listan över YouTubers som gått från att vara personligheter online till boxare har ökat drastiskt under senaste åren. Frågan är dock om inte detta skulle vara den absolut största och kvalitetsmässigt bästa boxningsmatch som skulle kunna sättas ihop på YouTube-scenen för sporten. Till och med Eddie Hearn, välkänd som ansiktet bakom några av de största boxningsmatcherna i modern tid, har vägt in kring denna match och han tror att detta blir en lätt seger för Paul. 

– Det är en väldigt enkel match för Jake Paul med tanke på hur mycket han tränar, sade Hearn till Happy Hour Podcast. Det är en massiv fight (Paul vs. KSI). Problemet är att det är otroligt osannolikt att KSI vinner matchen. Det är en 95% chans att Paul vinner.

Paul är obesegrad i sin karriär som proffsboxare, med ett matchfacit på 5-0, med bland annat två segrar över före detta UFC-mästaren Tyron Woodley. KSI har enbart en professionell boxningsmatch, en match som han gick vinnande år 2019. Detta mot den äldre Paul-brodern, Logan Paul.

 


 

Chelsea vs AC Milan

 

1.66 – 5.25

5 Oktober | 21:00 | Champions League

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Jake PaulSenaste Nytt

Svara