KSI vs Logan Paul 2: Resultat & highlights

✅ YouTube-kändisar och världsmästare på samma event ✅ Resultatlista: Så slutade matcherna ✅ VIDEO: Se höjdpunkterna här!

Under natten fick vi se en minst sagt ovanlig boxningsgala, där ett matchkort med ett par fighters av världsklass toppades av av två proffsdebutanter. KSI vs Logan Paul 2 var huvudnumret – en uppmärksammad rematch mellan två välkända YouTube-stjärnor.

Intresset var stort för kändisfighten, som lockade in en helt ny målgrupp till sporten. Genom att underbygga fighten med ett par titelmatcher ville Matchroom Boxing med stjärnpromotorn Eddie Hearn i spetsen utnyttja intressestormen, för att även låta världseliten få nya ögon på sig. Detta i hopp om att få fler fans att fastna för boxning.

På huvudkortet såg vi dels Devin Haney försvara WBC-bältet i lättvikt mot Alfredo Santiago, samt även Billy Joe Saunders sätta WBO-titeln i supermellanvikt på spel mot Marcelo Esteban Coceres.

KSI vs Logan Paul 2: Resultat

Spana in de officiella resultaten från nattens boxningsgala nedan!

Huvudkort:

  • Cruiservikt: KSI besegrade Logan Paul via delat domslut (56-55, 57-54, 55-56) – läs mer här
  • WBC-titelmatch i lättvikt: (C) Devin Haney besegrade Alfredo Santiago via enhälligt domslut (120-107, 120-107, 120-107)
  • WBO-titelmatch i supermellanvikt: (C) Billy Joe Saunders besegrade Marcelo Esteban Coceres via TKO (slag) i rond 11 (1:59)

Underkort:

  • Cruiservikt: Joshua Brueckner besegrade Tyler Smith via enhälligt domslut (40-36, 40-36, 40-36)
  • Supermellanvikt: Diego Pacheco besegrade Aaron Casper via TKO (slag) i rond 4 (2:49)
  • Mellanvikt: Nikita Ababiy besegrade Jonathan Batista via diskvalifikation (slag efter klockan) i rond 1 (3:00)
  • NABF/WBA Gold-titelmatch i superbantamvikt: (C) Ronny Rios besegrade Hugo Berrio Jr. via TKO (slag) i rond 4 (2:56)
  • Weltervikt: Reshat Mati besegrade Cody Peterson via TKO (slag) i rond 2 (1:42)

Spana in highlights från huvudmatchen i videon ovan!


Mer om KSI vs Logan Paul 2 på MMAnytt:


 

Kategorier
BoxningResultatSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara