KSI vs Logan Paul 2: YouTube-stjärnornas presskonferens stort fiasko

✅ Tränarna i tjafs: "Let's go champ!" ✅ Staredown slutar med knuff ✅ Svalt intresse bland media

Under gårdagen fick vi se den sista presskonferensen inför returmatchen mellan KSI och Logan Paul. YouTube-stjärnorna möts den här gången i en professionell boxningsfight – som utgör huvudattraktionen på lördagens event i Staples Center i Los Angeles.

Presskonferensen blev minst sagt ett fiasko på flera sätt. Inte minst då det mediala intresset visade sig vara lågt på plats. Detta blev uppenbart när promotorn Eddie Hern tvingades ställa egna frågor till sina fighters – eftersom det knappt kom en enda fråga från någon reporter.

KSI och Logan Paul bjöd på en hel del “trash talk” – som ofta föll platt. Tränarna Shannon Briggs och Viddal Rileys var dock på hugget, då de gick loss med heta ordväxlingar genom hela presskonferensen. Kolla in videon nedan (via YouTube):

När det var dags för staredown mellan YouTube-stjärnorna slutade det i en knuff från KSI:s sida (via Instagram):

View this post on Instagram

who gets this mad over math

A post shared by Logan Paul (@loganpaul) on

Förutom kändisfighten kommer även världstitlar försvaras på helgens gala i LA, där WBC-mästaren Devin Haney och WBO-titelhållaren Billy Joe Saunders fightas på underkortet. Tanken är att locka in en ny målgrupp till boxningen, med hjälp av KSI och Pauls miljontals följare på nätet.

Se hela presskonferensen i video ovan!


Mer om KSI vs Logan Paul 2:


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
BoxningSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara