Kvällssvepet: Ronda Rousey tränar på WWE training center

Den en gång i tiden ostoppbara bantamviktsmästarinnan ser nu ut att gå över till en karriär i WWE.

Rykten har längre florerat att superstjärnan Ronda Rousey ska börja tävla i WWE. Rouseys lagkamrat Shayna Baszler skrev för cirka en månad sedan på för WWE och började träna på WWE:s egna Performance Institute.

Nu står det även klart att den före detta bantamviktsmästarinnan även har börjat träna tillsammans med Baszler. Man kan inte annat än anta att en debut närmar sig. Det har gått lite mindre än ett år sedan hon åkte på sin andra förlust i karriären, efter att ha varit obesegrad som proffs i tolv raka matcher.

Från bantamviktsdrottning till föredetting

När Rousey var på toppen av sin karriär hade hon en aura som gjorde att hon såg helt oslagbar ut. Hennes debut mot Liz Carmouche såg henne komma tillbaka från en mer eller mindre fullt inlåst face crank och vann matchen via armbar i första ronden.

Sedan fortsatte segertåget mot toppnamn som Miesha Tate (armbar i tredje ronden), Sara McMann (TKO via knä efter lite mer än en minut) och Cat Zingano (armbar efter 14 sekunder).

Ronda Rousey inför titelförsvaret mot Bethe Correia.

När hon sedan åkte till Australien för att försvara sin titel mot Holly “The Preacher’s Daughter” Holm tog det stopp och Rousey hade inget att sätta emot Holms otroliga stående. Holm träffade med en huvudspark och följde upp med slag som lämnade Rousey medvetslös på marken. Mot Amanda Nunes hände samma sak vilket ser ut att ha skyndat på Rouseys transfer till WWE.

I samband med att Shayna Baszler skrev på för WWE gjorde Rousey och Jessamyn Duke en intervju med WWE och en klassisk “promo” som ni kan se nedan.


Video

Joanna tränar inför UFC 217 mot Rose Namajunas.

The MMA Beat.

Anatomy of a Fighter: Michael Johnson

Staredowns från Sao Paulo.

Intervju med Derek Brunson.


Sociala medier

Holly Holm skickar en pik till Cris Cyborg.

Dan Hardy försöker sänka Conan, som inte är imponerad.

Ed Ruth och Phil Davis i sina unga dagar på brottarmattan.

Åtta år sedan Alistair Overeem gjorde sin debut i DREAM där han blev tungviktsmästare samma år som han vann K-1.

Jorge Masvidal gillar “äkta” Joanna Jedrzejczyk.

Cain Velasquez i en vacker dress.

Kategorier
KvällssvepetSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara