Ung kvinna anklagar Conor McGregor – stämmer honom på miljonbelopp!

✔ Uppgifter: den unga kvinnan är bekant med McGregor

Bara dagar innan Conor McGregor ska göra sin efterlängtade comeback under UFC 257 så står det klart att han stäms på miljonbelopp.

“The Notorious” McGregor har fått två stämningsansökningar denna vecka. Den ena är från en kvinna som enligt Irish Independent har känt McGregor under många år. Hon har lämnat in en stämningsansökan för personlig skada. Trots att beloppet är ospecificerat så sägs det vara i miljonklassen.

Incidenten som stämningen handlar om ska ha ägt rum 2018. En stämningsansökan på ett mindre belopp har lämnat in från kvinnans mamma. Av rättsliga skäl kan detaljer inte presenteras.

McGregor har förnekat alla anklagelser och har via sin representant Karen J Kessler gjort det klart att han litar på den grundliga undersökningen som den irländska polisen har gjort i ärendet.


RELATERAT


Conor McGregor har haft flera problem med lagen

Det är långt ifrån första gången som McGregor hamnat i blåsväder. Under uppladdningen inför UFC 223 i april 2018 så attackerade han och hans vänner en buss med UFC-atleter. Det hela slutade med att flera fighters skadades och ett flertal matcher ställdes in.

Året därpå så stampade han sönder en beundrares telefon och vid ett senare tillfälle slog han en äldre man på en bar. Händelserna fångades på film och skapade stor uppståndelse.

McGregor har också varit under utredning för sexuella övergrepp på Irland. I september 2020 så stod han på nytt anklagad,  denna gång för försök till sexuella övergrepp på ön Korsika. I fallen som gäller sexuella övergrepp så har McGregor hävdat sin oskuld och inte heller blivit dömd för anklagelserna.


Fotnot: En tidigare version av artikeln påstod att McGregor blivit stämd på miljardbelopp. 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara