Dana White UFC © Raj Mehta-USA Today Sports
Dana White UFC © Raj Mehta-USA Today Sports

Video: Kvinnan stoppar tjuv med våld – blir erbjuden jobb på UFC

✅ Se videon som landade henne jobbet på miljardföretaget

En anställd på hemelektronikedjan Best Buy i Hawaii förändrade sitt liv på många sätt när hon bestämde sig för att stoppa en tjuv.

En video från övervakningskameran visar hur en tjuv försöker lämna affären utan att betala och kvinnan, endast känd som “Summer,” gjorde sitt allra bästa för att hålla honom kvar med hårda tacklingar och knuffar. Hon lyckades få ned tjuven på golvet och det dröjde inte länge innan flera lade sig i och lyckades stoppa boven från att komma iväg med varan.

Enligt uppgifter så blev kvinnan sparkad ifrån sitt jobb för incidenten, men det hela skulle få en smått osannolik vändning. UFCs president Dana White fick nämligen nys om videon och valde att dela den med sina 5,2 miljoner följare.

Summer kan nu förvänta sig sig ett jobb på UFC och biljetter till UFC 246 den 18 januari, där Conor McGregor och Donald Cerrone kommer att göra upp i huvudmatchen.

 – Det här är Summer. Hon hindrade den här tönten från att stjäla från BestBuy i Hawaii. Hon förlorade sitt jobb på grund utav det, skrev Dana White.

Jag kommer flyga hit henne i helgen och ge henne biljetter till McGregor vs Cowboy-matchen. JAG VILL ATT HON JOBBAR FÖR MIG! Gör dig redo för den bästa helgen i ditt liv Summer!Missa inte: Få jobb på MMAnytt- praktik med chans till anställning! 

Borde hon få jobb på UFC för händelsen?

 

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...