Cristiane "Cyborg" Justino. Foto: Stefan Romare/MMAnytt

Kvinnliga fjäderviktare och manliga tungviktare sökes inför TUF 28

✅UFC söker efter nya talanger till två viktklasser ✅Har du eller någon du känner det som krävs? Kolla in kraven

Den tjugosjunde säsongen av The Ultimate Fighter (TUF) håller just nu på att sändas och kommer kulminera i en spännande supermatch mellan tungviktsmästaren Stipe Miocic och lätt tungviktsmästaren Daniel Cormier. UFC har dock redan börjat planera inför nästa säsong och söker nu efter nya talanger i två viktklasser: den manliga tungviktsklassen och den kvinnliga fjäderviktsdivisionen.


Relaterat: Holly Holm möter Megan Anderson under UFC 225


Inga tränare är utannonserade ännu

Den 22 maj kommer UFC att hålla öppna uttagningar i Palace Station Hotel i Las Vegas för manliga tungviktare under 265 lbs (ca. 120 kg) och kvinnliga fjäderviktare som klarar av att väga in under 145 lbs (ca. 65, 7 kg).

För att få en chans att delta under den tjugoåttonde säsongen av The Ultimate Fighter så måste man vara mellan 21-34 år, ha minst tre professionella matcher och ha ett positivt matchfacit.

Inspelningarna av TUF 28 kommer att börja i juli och planeras att sändas på FS1 i september. Än så länge har inga tränare valts ut för den nya säsongen.

Trots att UFC söker deltagare i dessa två viktklasser så är det ingen garanti för att båda viktklasserna kommer att vara en del av den nya säsongen men det är minst sagt en stark indikator.

Det är tredje gången som tungviktarna kommer att vara en del av TUF men de robusta herrarna har inte varit del av serien sedan TUF 10 då Roy Nelson vann hela tävlingen.

Uttagningar för kvinnliga fjäderviktare är en välkommen överraskning då UFC just nu endast har tre fjäderviktare i hela divisionen: mästarinnan Cristiane “Cyborg” Justino, den före detta bantamviktsmästarinnan Holly Holm och den före detta Invicta FC-mästarinnan Megan Anderson.

Holm och Anderson är inbokade att möta varandra under UFC 225 och det är inte helt omöjligt att vinnaren i den matchen kommer att vara tränare tillsammans med “Cyborg”.

Skulle du eller någon du känner vara intresserad av att delta i uttagningarna? Ta del av denna länk för att få mer information och ansöka om en plats!

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste NyttThe Ultimate Fighter

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...