Läkarutlåtandet avslöjar: Sean O’Malley skadade Pedro Munhoz hornhinna!

✔ UFC-fightern blev ifrågasatt av sina kollegor - Anklagades för att ha fegat ut! ✔ Nu öppnar han upp: "Blev petad i ögat i FÖRSTA ronden men fortsatte ändå att slåss!"

UFC-bantamviktaren Pedro Munhoz match mot Sean O’Malley fick sig ett snöpligt slut, men var det verkligen Munhoz fel?

Den efterlängtade bantamviktsdrabbningen öppnade upp helgens huvudkort men levde inte upp till förväntningarna. I den första ronden höll sig båda fighters relativt passiva och i andra ronden kom matchen att stoppas på grund av en ögonpetning. Domare Jason Herzog tog in en läkare för att bedöma Munhoz skadade öga och han uppgav då att han inte kunde se, något som fick Herzog att stoppa matchen och ogiltigförklara mötet då ögonpetningen var oavsiktlig.

Det var dock flera fans och UFC-fighters som ifrågasatte hur illa ögonpetningen egentligen var. Bland dessa fanns bland annat Bryce Mitchell, Jimi Manuwa och Randy Brown.

Munhoz lade upp en video på sociala medier för att avslöja att ögonskadan var omfattande och att hans hornhinna blev repad.

För att kortfattat förklara vad som hände i matchen mot Sean O’Malley… sade Pedro Munhoz i en video. Jag blev petad i ögat i första ronden men fortsatte ändå att slåss och träffades med pungspark kort därefter. Matchen startade om och vi utbytte några slag. I den andra ronden blev jag på nytt petad i ögat. Jag kunde inte se något på 20 minuter. Jag fördes till sjukhuset och de använde speciella ögondroppar som bedövade mitt öga så att de kunde öppna det.

De gjorde en undersökning och den medicinska rapporten visade att det fanns en repa på hornhinnan, hela vägen runt. Jag kunde inte öppna ögat på grund av det och kunde inte se någonting. Domaren frågade om jag överhuvudtaget kunde se och läkaren bestämde sig för att stoppa matchen. Det var vad som hände.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Pedro Munhoz (@pedromunhozmma)


HETAST JUST NU


Sean O’Malley säger att han avslutade Munhoz

Pedro Munhoz har delat bur med några av sportens främsta men blir ändå anklagad för att ha fejkat sin skada. Munhoz har bland annat avslutat den forne UFC-mästaren Cody Garbrandt och gått tiden ut med UFC-legendarer som Dominick Cruz, Jose Aldo och Frankie Edgar. Under sina 28 matcher har Munhoz aldrig blivit avslutad, men det är något som O’Malley nu hävdar att han gjorde!

Det är ännu oklart om UFC siktar på att boka om matchen. Med tanke på hur första ronden såg ut så kan UFC mycket väl ta beslutet att boka in bantamviktarna mot andra motståndare i hopp om en mer actionfylld match!

 

Vill du se O’Malley mot en ny motståndare?

 

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Sean O'MalleySenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...