Anthony "Rumble" Johnson. Foto: Joe Camporeale-USA TODAY Sports

Lämnade “Rumble” Johnson MMA-världen för att börja syssla med marijuana?

Anthony Johnson har lämnat MMA-världen bakom sig för att testa på något nytt. Trots vida spekulationer så har "Rumble" Johnson varit ganska förtegen om sitt nästa steg i karriärer, fram tills nu.

Anthony “Rumble” Johnson överraskade MMA-världen när han efter sin titelförlust mot Daniel Cormier berättade att han tänkte lägga handskarna på hyllan.

Med facit i hand skulle det möjligtvis kunna förklara den underliga strategi som “Rumble” ägnade sig åt då han valde att brottas med en av de mest dekorerade brottarna i organisationen.

I intervjun efter förlusten berättade Johnson att han tänkte ägna sig åt något som inte var MMA-relaterat men han gav inte mycket mer information än så:

“Rumble” Johnson börjar syssla med marijuana

Det spekulerades fritt om vad Johnson skulle syssla med nu när han inte längre skulle vara atlet på heltid. Nu står det klart att han har märkt att gräset är grönare på andra sidan och att ett av hans nya projekt har med marijuana att göra.

Såhär skrev “Rumble” på sin Instagram:

“Support the lifestyle and movement… Give this new group @stickylifestyle that I’m apart of along with my best friend a follow.”

It's coming… @stickylifestyle That slippery! #RumbleSquad #Pharmmeds #migos #medicalmarijuana

A post shared by Anthony Johnson (@anthony_rumble) on

Inte den första MMA-fightern att syssla med marijuana

För dem som följt med i MMA-världen kommer det kanske inte som en chock att en fighter sysslar med marijuana. Förutom weed-förespråkarna Nick och Nate Diaz så har även flugviktaren Ian McCall försökt sig på en karriär som marijuana-distributör.

McCall har sedan dess dragit sig ut ur företag som han hade kopplingar till på grund av problem med sin företagsparter. Men “Uncle Creepy” hade fortfarande ett gott råd att ge “Rumble” Johnson: “Skaffa en riktigt bra advokat”

“Get a lawyer,” sade McCall till MMAjunkie om Johnsons nya karriär. “Get a really, really good lawyer, and pay the yearly retainer fee. Pony up, because the rules change all the time. When the rules change like that, you can go to fucking prison.”

 

Kategorier
Anthony JohnsonSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Justin Bieber har utmanat Tom Cruise till en UFC-fight! Vem hade vunnit?

Visa resultat

Loading ... Loading ...