Lando Vannata får motståndare inför UFC on FOX 29

✅ Har vunnit bonusar i alla sina matcher ✅ Möter diskutabel brasilianare

“Groovy” Lando Vannata har på mycket kort tid lyckats göra sig ett namn som en av de mest underhållande atleterna i UFC. Trots att vinsterna har låtit sig väntas så har 25-åringen istället tagit hem bonusar i alla sina matcher. Nu kommer det rapporter om att “Groovy” Vannata kommer att delta under UFC on FOX 29.


Lättviktsmöte stryks från helgens UFC on Fox 28 – läkare fruktade för fighterns hälsa


Lando Vannata vs. Gilbert Burns

I en något överraskande vändning så ryktas Vannata möta Gilbert Burns, samma fighter som igår togs bort ifrån UFC on FOX 27 på grund av att han vägde alldeles för långt ifrån maxgränsen för lättvikt.

Läkarna bedömde att det var för farligt för Burns att fortsätta med sin viktminskning och därmed slopades matchen mot Olivier Aubin-Mercier.

Av fyra matcher har Vannata gått segrande ur en och förlorat två. I sitt senaste framträdande gick han en Fight of the Night-match mot Bobby Green som slutade oavgjort efter tre ronder.

Burns inledde sin UFC-karriär med tre raka segrar men under sina fyra senaste matcher har han endast vunnit två. I sin senaste match knockade Burns sin motståndare Jason Saggo.

UFC on FOX 29 kommer bland annat att bjuda på en huvudmatch mellan topprankade Dustin Poirier och den före detta WSOF-mästaren Justin Gaethje.

Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...