Läsarfråga: Vem borde Conor McGregor möta härnäst?

Som vanligt är det inte riktigt glasklart vad nästa steg blir för Conor McGregor. Gör din röst hörd och visa vem just DU vill se "The Notorious" möta i sin nästa match!

Den stora superfighten mellan boxningsstjärnan Floyd Mayweather och UFC-mästaren Conor McGregor är över och frågan är nu vad som väntar härnäst för “The Notorious”.

Som vanligt har irländaren många olika valmöjligheter – som nu kanske även inkluderar framtida boxningsmatcher. Lägg en röst på den som du anser borde bli McGregors motståndare i omröstningen nedan – och diskutera i kommentarsfältet!

Läsarfråga: Vem borde Conor McGregor möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara