Lättviktsmästaren Charles Oliveira ger McGregor ett kaxigt svar på tal

✔ "Han är en av de killarna som bara snackar mycket"

UFC:s nykrönta lättviktsmästare Charles Oliveira verkar vara villig att ta sig an Conor McGregor – men inte förrän den irländska superstjärnan vinner sin nästa match.

I huvudmatchen på UFC 262 återvände Oliveira från en tuff första rond mot Michael Chandler för att sedan vända och vinna på knockout i den andra ronden. Det var en stark prestation värd en mästare och Oliveira kunde lugnt tysta kritikerna som ifrågasatt hans hjärta i matcher.

Efter den storslagna segern var det flera UFC-fighters som tog till sociala medier för att uttala sig om händelsen. En var såklart McGregor – som hade tydliga anspelningar i sitt meddelande.

– Grattis till Oliveira för att ha blivit den elfte lättviktsmästaren i UFC, skrev McGregor på Twitter.  Undrar vem den tolfte är…

Det finns en viss ordlek som McGregor använder sig av i meddelandet. I september 2018 lanserade McGregor sitt egna Whiskeymärke: Proper Twelve Irish Whiskey. Med irländarens ordval har han onekligen anspelat på att han blir den rätta, tolfte mästaren; “Proper Twelve” med andra ord.HETAST JUST NU


Oliveira till McGregor: “Kommer sänka dig”

Efter titelvinsten blev Oliveira underrättad om McGregors meddelande och gav svar på tal.

-Conor, oroa dig för Dustin [Poirier], sade Oliveira via an tolk på presskonferensen efter UFC 262. Conor, eftersom du är så tuff, för det första: besegra Dustin, sedan kan du komma till Brasilien och så kommer jag sänka dig. Först måste han ta sig förbi Dustin. Han är en av de killarna som bara snackar mycket. Han måste besegra Dustin först.

Segern på UFC 262 var Oliveiras nionde raka i sin pågående vinstsvit där alla utom en av de segrarna kommit via avslut. Utav de segrarna har han också besegrat bland andra Kevin Lee och Tony Ferguson.

McGregor kommer senast från en knockoutförlust mot Dustin Poirier i deras returmatch på UFC 257. En avgörande trilogimatch kommer att gå av stapeln på UFC 264 den tionde juli.

Tror du att Charles Oliveira och Conor McGregor möts om titeln?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Charles OliveiraConor McGregorSenaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...