Leon Edwards nobbar match mot Jorge Masvidal: “Han blev knockad”

✔ Edwards tänker vänta på titelchans istället! ✔ VIDEO: Se när Masvidal landar en kombination på Edwards - backstage!

Det har ryktats om en match mellan Jorge Masvidal och Leon Edwards, men den kommer inte att bli av om “Rocky” Edwards får bestämma!

Enligt Edwards så kommer han att slåss om titeln i sin nästa match och han passar även på att slänga en rejäl känga åt Masvidals håll.

 — Min nästa match kommer att vara om världsmästartiteln, skrev Edwards på Twitter. Jag vill inte höra något om en snubbe som förlorat två raka och som blev knockad i sin senaste match.

Edwards och Masvidal är på skilda platser i sina respektive karriärer. Masvidal har utmanat Kamaru Usman om welterviktstiteln två gånger och förlorat båda. Som Edwards skriver så blev “Gamebred” Masvidal rejält knockad av Usman i sin senaste match som gick av stapeln i april.

Innan sina två förluster hade Masvidal en imponerande vinstsvit på tre raka där han stoppade Darren Till, Ben Askren och Nate Diaz.

Edwards har i sin tur inte förlorat en match sedan slutet av 2015. I sin senaste match besegrade han Diaz och han har därmed tio raka matcher utan förlust. Hans senaste förlust kom också mot Usman, men långt innan “The Nigerian Nightmare” cementerat sin plats i welterviktstoppen.


© Jasen Vinlove-USA TODAY Sports


HETAST JUST NU


UFC: Leon Edwards vs Jorge Masvidal?

“Rocky” Edwards och Jorge Masvidal har något av ett förflutet, en aspekt som gör en match mellan dem extra tilltalande.

Efter att Masvidal knockat “The Gorilla” Till i mars 2019 så hamnade han i bråk med Edwards backstage. Masvidal gick lugnt fram och landade en kombination på Edwards som han senare kallade för “a three piece and a soda”.

Om Edwards tänker vänta på en titelchans så hoppas han säkerligen att Usman besegrar Colby Covington under UFC 268 den sjätte november. Det är en returmatch från en av welterviktsklassens bästa titelmatch från december 2019.

Skulle Covington dock gå segrandes ur matchen är det stor sannolikhet att en tredje match bokas. Då kanske Edwards är mer intresserad av att sätta punkt för rivaliteten mellan honom och Masvidal?

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jorge MasvidalLeon EdwardsSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...