Leon Edwards utmanar Jorge Masvidal: “Where that bitch at?”

✔ "Inte över förrän jag får tag på honom"

Leon “Rocky” Edwards har gjort det klart och tydligt vem han önskar att se som ersättare efter att Khamzat Chimaev dragit sig ur deras match. I ett uttalande på Twitter har han utmanat sin rival Jorge Masvidal.

“Rocky” var tidigare inplanerad att möta Khamzat på UFC Fight Night 185. Matchen var tänkt att vara galans huvudmatch men nu letar Edwards efter en ersättare.

Medans vissa fans kanske hoppas på att UFC ska skjuta upp Edwards vs. Chimaev till ett senare datum, är Edwards själv ivrig att hitta en ersättare – och det finns ett namn som står ut extra mycket.

Strax efter att “Rocky” informerat om att han vill stanna kvar på matchkortet, satte Edwards siktet på Masvidal.

Edwards och Masvidal var involverade i ett bråk som tog plats backstage på en gala i London 2019.

Efter en ordväxling under en intervju, valde Masvidal att konfrontera Edwards och lyckades få in ett slag i ansiktet. Sedan dess har Edwards uttryckt sin vilja för att hämnas.

– Jag skulle föredra Masvidal över Gilbert Burns. Kamaru Usman behöver tid att återhämta sig och koppla av. Ifall UFC kommer till mig och frågar vem jag vill möta av Gilbert och Masvidal kommer jag välja Masvidal.

– Han är att föredra på grund av vad som hände backstage i London. Vi har en genuin fejd mellan varandra och det hade varit den största och mest underhållande matchen. Det är inte över förrän jag får tag på honom med mina händer.


RELATERAT


Leon Edwards vs. Khamzat kan ske längre fram

I samband med att Edwards informerade om att han söker en ersättare, skickade han en hälsning till Khamzat.

– Vila upp dig Khamzat, vi kommer säkert mötas framöver. Men jag vill gå match den 20 januari på UFC Fight island. Dana White och Sean Shelby, se till att hitta en ersättare.

Kategorier
Jorge MasvidalLeon EdwardsNyheterSenaste NyttUFC

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara