Leon Edwards visar upp sin fysik – inför matchen mot Belal Muhammad!

✔ Ser ut att vara i toppform inför huvudmatchen på UFC Vegas 21!

UFCs topprankade welterviktare Leon “Rocky” Edwards ser ut att vara i riktigt bra form inför matchen mot Belal Muhammad den 13 mars!

“Rocky” drabbades av covid-19 förra året och rapporterade att han tappade flera kilon under sviterna av viruset. I ett inlägg på Instagram har Edwards lagt upp en bild där han visar upp sin senaste fysik.

Edwards var inplanerad att möta Khamzat Chimaev i slutet av 2020. Matchen ställdes in på grund av att Edwards testade positivt för covid-19 och behövde dra sig ur. Fajten bokades om på nytt men behövde ännu en gång ställas in efter att Khamzat också blev smittad av viruset.

UFC försökte få till matchen en tredje gång, men på grund av att Khamzat inte återhämtat sig behövde de avboka kampen igen. Som tur var kunde Muhammad hoppa in och ersätta Khamzat i huvudmatchen på UFC Vegas 21.


HETAST JUST NU


Leon Edwards ser ut att ha hittat toppformen!

Edwards är i dagsläget rankad nummer tre i welterviktsdivisionen. Han har samlat på sig ett totalt matchfacit på 18 vinster och 3 förluster. Inför mötet mot Muhammad har “Rocky” en segersvit på åtta matcher i rad. Det senaste nederlaget var mot viktklassens mästare Kamaru “The Nigerian Nightmare” Usman.

Matchen gick alla ronder ut och resultatet blev förlust via enhälligt domslut. Det blev Edwards andra förlust i UFC och bröt en pågående vinstsvit på två matcher.

“Rocky” håller segrar över flera topprankade UFC-atleter, bland annat Vicente Luque och den före detta mästaren Rafael dos Anjos. Båda besegrades via enhälligt domslut.

Edwards ser ut att ha hittat toppformen inför matchen mot Muhammad. På Instagram poserar han tillsammans med sin tränare Henry Cleminson.

Kategorier
Belal MuhammadLeon EdwardsNyheterSenaste Nytt

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara