Lesnar tillbaka i UFC? Chansen är väldigt väldigt stor säger White

✅Före detta tungviktsmästare ✅Testade positivt under UFC 200

Brock Lesnar kan vara på väg tillbaka till UFC, åtminstone om man får tro UFCs president Dana White som i en intervju svarade att “chanserna var mycket mycket mycket goda” att den före detta tungviktsmästaren gör en retur till buren.

Testade positivt i samband med UFC 200

Lesnar var senast en del av den skandalomsusade UFC 200-galan den 9 juli 2016 där det först var tänkt att Daniel Cormier skulle möta Jon Jones. Huvudmatchen kom dock att ställas in efter att “Bones” Jones testat positivt men det tog dock inte slut där.

Efter galan stod det även klart att Lesnar testat positivt i sin match mot Mark Hunt och hans domslutsvinst ogiltigförklarades. Lesnar kom sedermera att pensionera sig från MMA och fortsatte därmed inte att avtjäna det ettåriga straff som han fick efter sitt USADA-övertramp.

Skulle Lesnar återvända till UFC kommer han att behöva återvända till att testas av USADA och avtjäna sitt återstoden av sin avstängning.

 

Vill du se Lesnar tillbaka i UFC?

 

Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]