Lika barn leka bäst? Stefan Struve får motstånd som också mäter över två meter

Stefan Struve och Alexander Volkov, två av UFCs längsta fighters, har kommit överens om att mötas och siktar in sig på UFC Fight Night i Rotterdam den 2 september.

Om allt går enligt planen kommer vi i september att få se en kamp mellan två fighters som båda mäter över två meter. Stefan Struve och Alexander Volkov har nämligen kommit överens på Twitter om att mötas och har även en gala i tankarna: UFC Fight Night: Rotterdam i Struves hemland Holland.

Den 2,14 meter långa Struve är ute efter sin tredje raka vinst då han avslutat sina två senaste motståndare i oktagonen. Han stoppade Antônio “Bigfoot” Silva i maj och äntrade buren på nytt i oktober då han vann över Daniel Omielanczuk via submission.

Volkov, som i sin tur mäter 2,01 meter, har två raka segrar i UFC och en vinstsvit på totalt fyra. I sin senaste fight tog han hem ett enhälligt domslut över Roy Nelson i april och innan dess UFC-debuterade han med ett delat domslut över Timothy Johnson.

Volkov är Bellators före detta tungviktsmästare och såhär lät det när de två slagskämparna kom överens om att mötas i buren:

Ännu är inga matcher bokade

UFC besöker Rotterdam den 2 september och organisationen har ännu inte bekräftat några matcher.

Struve vore dock ett välkommet tillskott då landets andra superstjärna, Alistair Overeem är inbokad för att möta Fabricio Werdum i juli och med största sannolikhet inte kommer att kunna delta.

 

Vad tycker du om Struve vs. Volkov?

 

Omslagsbild: Per Haljestam-USA TODAY Sports

Kategorier
Senaste NyttStefan Struve

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
2 Kommentarer
 • jense
  8 May 2017 at 09:15

  Gillar den, vinnaren tar steget upp i motstånd

 • Starfighter
  9 May 2017 at 01:18

  Helt klart intressant!

  En stor fråga däremot är hur inte Vitaly Minakov inte kan vara signad av ufc?

 • Svara