UFC Stockholm: Lina Länsberg säkrar Sveriges andra vinst för kvällen!

✅ VIDEO: Besegrar forne mästarinnan - efter blodig match!

UFC Stockholm pågår för fullt i Globen och alldeles nyss avgjordes underkortets näst sista fight. Där fick vi se kvällens andra svenska fighter kliva in i oktogonen när Malmös Lina “Elbow Queen” Länsberg tog sig an den tidigare Invicta-mästarinnan Tonya Evinger från USA i en bantamviktsdrabbning.

Det kom att bli en riktigt spännande – och blodig – fight, där bägge fighters hade sina stunder. Länsberg var dock helt klart den som uträttade mest skada, då hon både slog upp ett jack över ögat på sin motståndare samt var nära på att avsluta flera gånger med hårda slag och armbågar på marken.

Efter tre ronder som ofta svängde fram och tillbaka – men där Länsberg fick mest uträttat – var det inget snack om saken vem som var matchvinnare. Alla tre poängdomare gav segern till svenskan, som därmed återvänder till vinstkolumnen i sin första UFC-match på svensk mark.

Resultat och statistik

Officiellt resultat: #13 Lina Länsberg besegrar #12 Tonya Evinger via enhälligt domslut (30-26, 30-27, 30-26)


RELATERAT: UFC Stockholm: Resultat & Statistik LIVE!


 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Lina LänsbergSenaste NyttUFC Stockholm

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara