Eurojackpot
Foto via YouTube/UFC

LISTA: Här är de 5 rikaste MMA-utövarna

Kolla in listan här!

MMA är en växande sport som ständigt stiger i popularitet. I takt med detta har pengarna inom sporten också blivit större – en hel del stjärnor kan numera kalla sig dollarmiljonärer.

Vi har tagit fram de fem rikaste MMA-utövarna. Kolla in hela listan nedan!

5. Anderson Silva

Anderson Silva är en levande legendar inom MMA-världen. Detta bland annat då han länge regerade som mästare över mellanviktsdivisionen och lyckades försvara sitt bälte hela tio gånger. Dessutom har han en väldigt en underhållande fightstil och lyckades ofta helt plocka isär sina motståndare med sin överlägsna striking. “The Spider” är fortfarande aktiv, och kan skryta med en nettoförmögenhet på 18 miljoner dollar (ca 167 miljoner kronor).

4. BJ Penn

BJ Penn är en av UFC:s pionjärer. Den tidigare lättviktsmästaren är en av få som utmanat om mästartiteln i flera viktklasser och har varit en del av organisationen sedan 2001.

Tyvärr har den tidigare så imponerande mästaren valt att fortsätta vara aktiv långt efter sitt bäst före-datum, och har getts otaliga chanser i UFC trots att han inte kammat in någon seger sedan 2010 (!). Penn har nu sex raka förluster inom organisationen, och får trösta sig med sin nettoförmögenhet på 22 miljoner dollar (ca 205 miljoner kronor).

3. Brock Lesnar

Brock Lesnar är just nu ingen aktiv MMA-utövare, men många väntar för tillfället ivrigt på hans efterlängtade comeback till UFC. Den tidigare tungviktsmästaren, som mest är känd som en av WWE:s största stjärnor, har inte tävlat i MMA sedan 2016 då han ertappades för doping i samband med UFC 200.

Lesnar är just nu fortfarande en av USA:s största wrestlingstjärnor, och har precis som BJ Penn en nettoförmögenhet på 28 miljoner dollar (ca 261 miljoner kr)

2. Georges St-Pierre

Georges St-Pierre är en av UFC:s absolut största stjärnor och erkänd som en av sportens främsta utövare någonsin. “GSP” – som hållit UFC:s titlar i både weltervikt och mellanvikt – gick nyligen i pension från sporten, och kan nu slappna av med en nettoförmögenhet på 30 miljoner dollar (ca 279 miljoner kr).

1. Conor McGregor

Föga förvånande hittar vi “The Notorious” Conor McGregor på listans förstaplats. Irländaren, som på många sätt revolutionerade MMA-scenen med sin kaxighet och förmåga att backa upp det, är UFC:s absolut bäst säljande stjärna och håller flertal rekord för mest sålda pay-per-views i organisationen.

Då McGregor också tjänade en rejäl hacka på boxningsmötet med Floyd Mayweather för två år sedan bör ingen chockeras över att han kan tillräkna sig en nettoförmögenhet på hela 99 miljoner dollar (ca 923 miljoner kr)

Alla siffror kommer från Forbes och Celebrity Net Worth.

Vi vanliga döda som inte har hundratals miljoner kronor på kontot kan bara försöka föreställa oss hur det är att ha så mycket pengar.

Och att någonsin kunna bli så rik känns ljusår ifrån, eller? Nej egentligen inte! Det krävs faktiskt inte så mycket till för att vara med om chansen att bli just mångmiljonär (och kanske till och med miljardär) om man är med och spelar på EuroJackpot.

Att spela på EuroJackpot är både lätt och roligt, nu när vi i Sverige äntligen kan ta del av detta kända lotteri. Lotteriet erbjuder spelarna att ta del av chansen att vinna jackopot på minimum ca 90 miljoner kronor, där vinstrekordet på hisnande 840 miljoner gick till en spelare i Tjeckien, år 2015. Lotteriet har 12 olika vinstnivåer och varje vecka klockan 20.00 fredag sker dragningarna.

Så se till att gå in och spela och kontrollera veckans EuroJackpot resultat här – för vem vet, kanske är det du som vaknar upp rik som en UFC champion nästa lördag!

UFC Stockholm live streaming på Viaplay.se - Missa inte UFC Fight Night: Gustafsson vs. Smith
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
Omröstning

Vem vinner huvudfighten på UFC Stockholm?

Visa resultat

Loading ... Loading ...