Liz Carmouche besegrar Lucie Pudilova i tuff match

✅ Galans enda hemmafighter mötte den forne titelutmanaren ✅ Damerna gick tiden ut i en hård drabbning ✅Hemmafavoriten förlorade tufft domslut

Flugviktarna Lucie Pudilova och Liz Carmouche möttes i den tredje matchen på huvudkortet under UFC: Prague. Som den enda tjeckiske fightern var hemmapubliken starkt på Pudilovas sida.

Carmouche fick snabbt clinch mot buren, medan Pudilova lyckades hålla sig stående genom i stort sett hela matchen. Pudilova fick in ett slag mot amerikanskan som öppnade ett sår vid hårlinjen, Carmouche fortsatte hålla dominant position men utan att åstadkomma något märkvärdigt.

I den andra ronden lyckades Pudilova hålla matchen stående inledningsvis, och fick in ett par bra slag och sparkar. Än en gång sökte Carmouche nertagning, och den här gången hamnade hon i topposition mot marken. Tjeckiskan fick dock in en vändning på marken och hamnade i på topp, där hon fick in många hårda slag, men inte nödvändigtvis nog för att vinna ronden.

Pudilova inledde den tredje ronden med flera hårda och höga sparkar, men inget som träffade motståndaren rent. Carmouche lyckades än en gång få ner tjeckiskan, och höll topposition länge nog för att söka ett benlås, men Pudilova tog sig ur och avslutade på topp.

Officiellt resultat:

  • Flugvikt (damer): Liz Carmouche besegrade Lucie Pudilova enhälligt domslut (30-27, 29-28-27, 29-28)

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara