Logan Paul går åtta ronder mot Floyd Mayweather – Se höjdpunkterna här!

✔ Mayweather: "Han var bättre än jag trodde"

I natt mötte den obesegrade boxningslegendaren Floyd Mayweather den ökända YouTube-stjärnan Logan Paul.

Den smått osannolika matchen har varit på gång under flera månader och kom till slut att gå av stapeln i Hard Rock Stadium i Miami. Medan Mayweather har ett obesegrat matchfacit på femtio vinster så hade Paul endast gått en match tidigare, ett möte som han förlorade via delat domslut.

Mayweather vs Paul var en uppvisningsmatch med specialregler. Ingen officiell vinnare skulle utses men knockouts var tillåtna. Trots några bra försök så var dock aldrig matchen nära att stoppas. Istället lyckades Paul gå åtta ronder mot en av boxningsvärldens mest meriterade boxare.

Det var en enorm storleksskillnad mellan Mayweather och Paul, något som fick folk att spekulera i om Paul skulle kunna avsluta Mayweather. Det var också Paul som pressade på från början av matchen medan Mayweather var väldigt defensiv.

Paul började dock se trött ut redan i andra ronden, men han fortsatte att försöka träffa Mayweather med stora slag. 44-åriga “Money” Mayweather tog sig tid och höjde tempot i tredje ronden. Han landade några bra slag mot Paul men YouTubarens haka höll och han såg aldrig ut att vara i direkt fara.

Efter åtta ronder tog matchen slut och på sociala medier hyllades Paul för att han lyckades överleva åtta ronder trots väldigt lite erfarenhet som boxare. Han var själv mycket nöjd med sin insats.

 — Jag vill inte att någon någonsin säger till mig att saker är omöjliga, sade Paul i sin intervju efter matchen. Alla har något att ge. Detta är ett av de största ögonblicken i mitt liv.

 


HETAST JUST NU


Floyd Mayweather vs Logan Paul – Höjdpunkter

Floyd Mayweather vs Logan Paul – Fullständiga resultat

Huvudkort

 • Floyd Mayweather vs. Logan Paul slutar efter åtta ronder
 • Badou Jack besegrar Dervin Colina via TKO – Rond 4, 2:54
 • Luis Arias besegrar Jarret Hurd via delat domslut (95-94, 97-93, 96-93)
 • Chad Johnson vs Brian Maxwell slutar efter fyra ronder (uppvisningsmatch)

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Floyd MayweatherSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...