Knockade Logan Paul i sparring – nu talar UFC-stjärnan ut: ”Förvånad”

✔ Får beröm av Paulo Costa ✔ Hintar om MMA-debut

Det snackas om Logan Paul inom MMA-världen, som under förra veckan delade en video där han sparrades mot UFC-stjärnan Paulo Costa. Trots att den obesegrade världstvåan i mellanvikt golvade YouTube-kändisen med en överhandshöger, menar han att det finns potential att bygga vidare på.

I en intervju med MMA Fighting under helgens UFC Brasilia berättar Costa om det populära klippet, och hintar samtidigt om en eventuell MMA-debut för Logan Paul.

– Han överraskade mig och visade upp bra boxning men framförallt riktigt bra brottning. Han berättade för oss att han har planer på att gå en match i MMA, säger Costa.

Vidare berättar Paulo Costa att det var hans första sparringpass sedan en armoperation, som har hållit honom borta från ett efterlängtat möte med mellanviktsmästaren Israel Adesanya.

– Jag körde inte 100 % mot honom eftersom att det var min första sparring sedan operationen, däremot höll jag knappast igen, medger han.

Costa redo för titelfight – mot “spinkisen”

– Jag känner mig bättre än någonsin och armen är helt återställd, så jag är redo att mosa den där spinkisen (Israel Adesanya, reds. anm.), säger Costa.

På frågan om något specifikt datum är bestämt för en titelfight mot “The Last Stylebender”, svarar Costa att inget kontrakt är påskrivet men att han gärna fightas under International Fight Week i juli, senare i år.

Med tanke på coronaviruset är det svårt att förutse vilka galor som verkligen blir av framöver, däremot tror Costa att en match mot Adesanya kommer att locka många tittare, även om den sker utan publik.

– Fansen kommer kanske inte kunna se fighten på plats, men de kan i så fall följa den hemifrån.

– Jag tror att folk inte är särkilt nöjda med Adesanya efter hans senaste tråkiga fight, så nu vill de se mig knocka honom, avslutar Costa.

Vad säger ni läsare – vill ni se Logan Paul i en MMA-fight? Kommentera!

Kategorier
Senaste Nytt

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...