Logan Paul lovar ett otippat resultat i ett returmöte mot Floyd Mayweather!

✔ Paul: "I den åttonde ronden andas han tungt medans jag vaknar till liv" ✔ Skickar en utmaning till Mayweather!

YouTube-stjärnan Logan Paul som nu är mest aktuell som boxare tror att han kan avsluta Floyd Mayweather ifall de någonsin skulle bli en returmatch i boxningsringen.

Paul och Mayweather möttes förra månaden i en uppvisningsmatch som gick tiden ut och slutade oavgjort. Den varade åtta ronder och ingen vinnare utsågs eftersom det inte fanns några poängdomare på plats.

På grund av att det var en uppvisningsmatch räknades inte fajten in i deras professionella matchfacit så det kunde ses mer som en sparringmatch än en riktig boxningsmatch. Hade mötet blivit poängsatt är det med största sannolikhet att Mayweather gått segrande ur striden då han bjöd på en dominant prestation.

Men Paul blev hyllad världen över då han lyckades överleva alla rundorna mot en av världens bästa boxare genom tiderna. Han fick även in några bra slag och lyckades hålla ut när Mayweather valde att höja tempot på matchen.


HETAST JUST NU


Logan Paul lovar att knocka Floyd Mayweather ifall de möts igen!

Paul anser att han lärde sig otroligt mycket från deras första möte i ringen och nu tror han att han har vad som krävs för att besegra Mayweather i en returmatch.

I en intervju med TMZ Sports meddelar Paul ett något otippat resultat ifall de skulle mötas igen.

– Låt mig säga en sak, om jag möter Mayweather igen så lovar jag att jag kommer knocka honom, sade Paul. Jag har listat ut hans stil och vet vad jag behöver göra.

– I den åttonde ronden andas han tungt medans jag vaknar till liv. Det kommer vara tio eller tolv ronder ifall vi möts igen och jag kommer avsluta honom!

Trots att Paul vill få till ett returmöte mot Mayweather är han införstådd i att den kanske aldrig blir av. Mayweather har sannolikt andra planer och andra motståndare att ta sig an. Men med det sagt passade ändå Paul på att skicka en utmaning till boxningslegendaren.

– Jag tror inte att det kommer bli ett returmöte. Detta är bara hypotetiskt skitsnack, sade Paul innan han skickade ett meddelande till Mayweather – “Hey Floyd, tack för möjligheten och vi skulle gärna göra det igen någon gång om du känner för det!”

 

Vill du se Mayweather vs. Paul 2?

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC 267: Błachowicz vs. Teixeira12
Jan Błachowicz vs Glover Teixeira1.383.15
Petr Yan vs Cory Sandhagen1.452.80
Islam Makhachev vs Dan Hooker1.126.50
Alexander Volkov vs Marcin Tybura1.373.20
Li Jingliang vs Khamzat Chimaev4.651.21
Magomed Ankalaev vs Volkan Oezdemir1.343.35
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras

Khamzat vs. Li

Lördag | 00:00 | UFC
Khamzat via KO
2.50
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...