Logan Paul MMA
Foto: Instagram/Logan Paul samt MMAnytt

UFC-legendaren vill se Logan Paul – i MMA-buren!

✅ Kravet: "Men först vill jag se ..."

Youtube-kändisen Logan Paul gick nyligen sin andra boxningsmatch mot KSI, som han förlorade via domslut. Nu avslöjar Paul att han gärna vill fightas igen – men den här gången i MMA.

Läs mer: Logan Paul redo för UFC: “Det första jag gör är att …”

Paul avslöjar att han haft diskussioner om en framtida karriär i sporten med UFC-legendaren Tito “The Huntington Beach Bad Boy” Ortiz.

– Vi har pratat om MMA. Boxning är häftigt, men jag känner att min framtid är inom MMA. Jag kommer att fightas en tredje gång, säger Paul till DAZN.

“The Huntington Beach Bad Boy”, Tito Ortiz.

“Först vill jag se …”

Ortiz erkänner också att han vill se Paul fightas i MMA-buren framöver. Det kräver dock att han byggs upp på rätt sätt, enligt den tidigare UFC-mästaren.

Se också: Skandalscener inför KSI vs Logan Paul 2 – svenske världsstjärnan mitt i kaoset!

– Det är kul att se en ung, smart kille som vill jobba hårt. Men man måste se till att bygga upp killar på rätt sätt. När de är unga måste de byggas upp på rätt sätt, och göra rätt saker, så jag kan inte säga vem han ska möta. Först vill jag se hur bra han är på MMA generellt sett, säger Tito Ortiz.

Ortiz är själv aktuell inför en fight med Wrestlingstjärnan Alberto Del Patron under Combates fana den 7 december.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...