Logan Paul redo för UFC: “Det första jag gör är att …”

✅ Youtubestjärnan: "Jag har brottats - älskar MMA"

Youtubestjärnorna Logan Paul och “KSI” håller just nu på att förbereda sig för sin rematch i boxning som äger rum i helgen.

De båda gjorde tidigare upp i en amatörmatch som slutade oavgjort, och den här gången är det dags för ett professionellt möte.

Läs mer: KSI vs Logan Paul 2: YouTube-stjärnorna blir proffsfighters

“Det första jag gör är att …”

Nu uppger Logan Paul att han planerar en debut i en annan sport – nämligen MMA. Planen? Att nämna UFC-presidenten Dana White direkt efter matchen mot KSI.

– Det första jag kommer att göra är att nämna Dana White. Jag vill fightas i UFC. Jag tror att Dana White kan få det att hända, säger Paul till Cage Press.

– Jag älskar MMA, och brottades under min uppväxt. Jag var en av de bästa brottarna i Ohio, fortsätter Paul.

Paul var under sommaren på besök på Alexander “The Mauler” Gustafssons gym Allstars i Stockholm för att förbereda sig inför returmatchen mot “KSI”. MMAnytt fick då chansen att bevaka delar av Pauls träning under tiden i Sverige.

Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara