Lomachenko visar upp sin brottartalang – Dillashaw utmanar boxaren

✅ Boxningstalangen har brottats som yngre ✅ Dillashaw är intresserad

En match mellan toppboxarna Vasyl Lomachenko och Jorge Linares är på gång att bokas men det hindrar inte Lomachenko från att skapa lite rabalder i MMA-världen. I ett uppmärksammat inlägg på sociala medier visar boxaren upp sin brottartalang.

Är ute efter sin tredje världstitel

Lomachenko är ansedd att vara en av världens bästa boxare men den 29-åriga ukrainaren har sysslat med en hel del idrotter under sin ungdom och han har även vunnit turneringar inom bland annat judo och brottning.

“Hi-Tech” Lomachenko gillar att skoja runt på sociala medier och i ett av sina senaste inlägg så utmanade han Linares samtidigt som han nämnde en tur till UFC, allt gjort med glimten i ögat:

En som var snabb på att svara var UFCs bantamviktsmästare T.J. Dillashaw som tidigare sparrats med Lomachenko:

Det är inte troligt att vi får se Lomachenko i buren men det har blivit allt vanligare att gränserna mellan MMA och boxning suddas ut. Det bästa exemplet är Conor McGregors mycket uppmärksammade match mot Floyd Mayweather i augusti.

Faktum är att Mayweather de senaste dagarna också har lagt upp en video som en referens till MMA.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
RekommenderatSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...