Adam Westlund
Foto: Stefan Romare/MMAnytt

Lord of the Cage debuterar i Gävle med stjärnskottet Adam Westlund!

✅ Den 13:e april gör den nya svenska MMA-galan debut ✅ Sveriges svar på Nick Diaz i huvudmatchen!

2019 kommer bli ett starkt år för svensk MMA. Bellator kommer till Sverige, den svenska organisationen Fight Club Rush håller sin fjärde gala och nystartade Excellence Fighting Championship gör debut. Det tar dock inte stopp där, även Gävlebaserade Lord of the Cage kommer att göra debut, mer bestämt den 13:e april – något Söder Fight Gyms Thomas Haaranen nyligen meddelade via en video på Facebook.

Boka in lördagen den 13:e april! För då arrangerar nämligen Söders Fight Gym Galan – Lord Of The Cage "GLOC" på gasklockorna i Gävle! Det kommer vara en professionell MMA gala där hemmafightern Adam Westlund går huvudmatchen! Galan kommer som det nu ser ut att ha 18 års gräns. Maten och drycken kommer Grillo/Slick City att stå för. Den officiella invägningen kommer att ske på Elit Grand Hotell. Och galans huvudsponsor – Nöjespoolen kommer att bjuda på en ljud och ljusshow i takt till Dj Rask under kvällen, som kommer få andra arrangemang att se ut som om dom använt ficklampor:-) En massa arbete återstår, men en bit på vägen har vi kommit till att arrangera nordens häftigaste kampsportsarrangemang. För tillfället söker vi fler företag som vill sponsra detta årets händelse i Gävle. För det kan inte bli bättre än att ha en företagspresentation i direkt anslutning till buren och samtidigt bli serverad en trerätters middag. Håll ögonen öppna, för mer information kommer löpande att komma!#gävle #södersfightgym #mmagala #lordofthecage #mmatävling #svenskmma #nöjespoolen #elitgrandhotell #mmalandslaget #slickcity #grillo #företaggävle

Publicerat av Söders Fight Gym Gävle Torsdag 10 januari 2019

RELATERAT:

Enligt Haaranen kommer det nya stjärnskottet Adam Westlund (1-0) att gå huvudmatch på galan, motståndaren är dock inte annonserad i dagsläget. Inga andra matcher har blivit officiella i skrivande stund.

Westlund – nästa svenska stjärna?

Även om inga andra matcher annonserats i nuläget är Westlund en fighter väl värd att uppmärksammas. Han må ha ett något blygt matchfacit men båda hans segrar som amatör är via teknisk knockout och han har en fightingstil som påminner om Nick och Nate Diaz publikvänliga matcher.

I sin proffsdebut på Superior Challenge 18 ställdes han mot Christopher Jeanpier Basauri i ett underhållande krig som troligtvis var galans bästa match. Efter tre tuffa ronder tilldelades Westlund segern via enhälligt domslut och succén var ett faktum.

Lord of the Cage hålls i Gävle den 13:e april – vem mer vill du se gå match? 

Kategorier
Senaste NyttSvenska Fighters

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara