Luke Barnatt sparkad av UFC

Luke Barnatt blev känd genom sitt deltagande i den 17 säsongen av The Ultimate Fighter. Han förlorade kvartsfinalen men fick ändå ett UFC-kontrakt. Efter att han förlorat sina tre senaste matcher valde UFC att klippa kontraktet.

Luke Barnatt (8-3) deltog i 17 säsongen av The Ultimate Fighter. Där vann han sin första match men förlorade sin andra. Efter seriens avslut så blev han erbjuden ett UFC-kontrakt. Hans tre första matcher i UFC var vinster och en av de matcherna var när besegrade han svensken Mats Nilsson (11-4-1) på teknisk knockout.

Hans tre senaste matcher slutade med förluster på domslut. Sin sista match för UFC var mot Mark Muñoz (14-6) på UFC Fight Night: Edgar vs. Faber i Manila. Det var på Barnatts instagram som han släppte nyheten.

So looks like my journey with the @ufc is over. It all started 6 years ago when I walked into the @tsunamigymcambridge with @jackstonemason and I've never looked back..

Ett foto publicerat av Luke Barnatt (@lukebarnatt)

Foto: Micha Forssberg

Kategorier
Luke BarnattSenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
2 Kommentarer
 • Emil
  5 June 2015 at 04:59

  Ganska väntat faktiskt.Bara för att han tränade med stora namn och är lång så trodde han att han va Alex eller JBJ men det vsr han inte

 • anders
  5 June 2015 at 07:06

  Svårt att marknadsföra det där fejset…

 • Svara

  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...