Luke Rockhold hånas – efter fiaskodebuten: “Rätt åt honom”

✅ Gör narr av stjärnans prestation: "Är glad att gudarna såg till att det hände"

Det blev ingen lyckad i debut i lätt tungvikt för Luke Rockhold. Den tidigare mellanviktsmästaren tog sig an Jan Blachowicz på UFC 239, men fick se sig knockad redan i den andra ronden efter att ha träffats av en perfekt placerad vänster.

Läs mer: Luke Rockholds fiaskodebut – tokknockad i nya viktklassen!

Hånas – efter tuffa förlusten

Nu kritiseras Rockhold av kollegan Anthony “Lionheart” Smithsom nyligen besegrade den svenske stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson. Rockhold och Smith har utbytt en hel del verbala jabbar under årets gång, och nu ifrågasätter “Lionheart” Rockholds tidigare utspel.

– Jag hade älskat att vara den som knockade Rockhold på det sättet, och jag tycker att det är rätt åt honom. Jag vill aldrig se någon skadad, men det är kul att se Rockhold få smaka. Trots allt skit han har snackat om andra fighters är det ändå han som ser dum ut i slutändan. Jag är glad att MMA-gudarna såg till att det där hände, säger Smith till SiriusXM Fight Nation.

Bröt käken

Rockhold bröt käken i samband med avslutet, och trots att Smith vidhåller att han inte vill se någon göra sig illa kan han inte låta bli att njuta av den tidigare mästarens olycka.

– Som sagt, jag vill aldrig se någon skadad, men att han nu får så mycket skit och görs till åtlöje tycker jag verkligen är välförtjänt, avslutar “Lionheart”.

Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara