Luke Rockhold tror han besegrar Israel Adesanya: “Ingen är bättre än jag”

✔ "Kommer göra ett mycket bättre jobb än Blachowicz!"

Luke Rockhold är full av självförtroende och menar på att han är den som har vad som krävs för att besegra och avsätta den nuvarande mellanviktsmästaren Israel “The Last Stylebender” Adesanya från mellanviktstronen.

Rockhold är en före detta mästare i mellanviktsklassen inom organisationerna UFC och Strikeforce. Han har inte tävlat sedan förlusten mot UFC:s lätt tungviktsmästare Jan Blachowicz i juli 2019.

Blachowicz vann via knockout i den andra ronden och efter nederlaget valde Rockhold att ta en tid iväg från buren och fokusera på annat. Bland annat tävlade han i en grapplingmatch på Polaris 12.

Vid ett tillfälle under avbrottet övervägde han att det kanske var dags att gå i pension. Men allt detta ändrade sig när Rockhold annonserade sin comeback förra året. Sedan dess har det varit svårt för UFC att matcha ihop honom med en motståndare.

Rockhold insisterar på att han är redo att hoppa in i hetluften men att ingen av de topprankade mellanviktarna är villiga att möta honom.


HETAST JUST NU


Luke Rockhold ser sig segra över Israel Adesanya!

Rockhold har en hel del att bevisa innan han får en chans på titeln igen. I dagsläget har han en förlustsvit på två matcher i rad och förlorat tre av sina fyra senaste framträdanden via knockout.

Trots nederlagen tror Rockhold att han besitter skickligheten att kontrollera en eventuell match mot Adesanya på fötterna men också på mattan.

– Jag vet vad Adesanya är kapabel till. Jag har studerat honom under en längre tid och uppskattar hans stil – men jag ser många sätt att besegra Adesanya på! Det finns inte många fighters som kan slåss mot honom på utsidan som jag kan, sade Rockhold till ESPN.

– Om jag håller mig avslappnad och fajtar Adesanya på utsidan så är det till min fördel. Och om vi går in på nedtagningar kommer jag göra ett mycket bättre jobb än vad Blachowicz gjorde!

 

Hur nära är Rockhold en titelmatch?

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Luke RockholdNyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

bet365
Speltips: PFLRory MacDonald vs Sadibou Sy


1 Juli | 14:00 | PFL
1.30 - 3.25
Till Betsafe!
Insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...